Tatoeage

Tatoeage

Tatoeage
Tatoeage – Iedereen weet wel wat een tattoo is, maar wat is nou daadwerkelijk de betekenis van het woord? Het is eigenlijk niets meer dan een versiering van het lichaam door middel van inkt. Een tatoeage wordt aangebracht onder de opperhuid, waardoor de tattoo over het algemeen moeilijk te verwijderen is.

Wat zijn de risico’s bij het zetten van een tatoeage?

Het zetten van een tattoo kan erg pijnlijk zijn. Natuurlijk is dit per persoon verschillend, zo heeft iemand met een lage pijngrens minder pijn dan iemand met een hoge pijngrens. Dit is echter niet het enige waar je rekening mee moet houden.

tatoeage

Een grote tatoeage is namelijk pijnlijker dan een kleine, dit komt doordat de tatoeëerder regelmatig over dezelfde plek heen moet tatoeëren, wat over het algemeen vrij pijnlijk is. Ook de plaats waar de tattoo gezet moet worden heeft invloed op de pijn. Maar is pijn het enige risico dat je loopt bij het zetten van een tatoeage?

Het antwoord hierop is nee. Ook de hygiëne is zeer belangrijk, bij onvoldoende hygiëne of bij het gebruik van besmet materiaal loop je het risico om infectieziektes op te lopen. Natuurlijk is dit bij de professionele tatoeage-shops prima in orde. Ook word het afgeraden om een tattoo te laten zetten als je te maken hebt met diabetes.

Tatoeage verwijderen

Het komt vaker voor dan je denkt, mensen zijn niet blij met hun tatoeage omdat ze hierdoor geen werk kunnen vinden of het gewoon weg toch niet mooi vinden staan.

Gelukkig is het niet meer zo moeilijk als vroeger om een tattoo te laten verwijderen. Zo heb je nieuwe behandelmethodes waarmee ze door middel van een laser, de tatoeage vrijwel geheel weg kunnen laseren.

In het Lasercentrum wordt door middel van de meest geavanceerde laser de tattoo verwijdert. Dit is een nieuw soort laser waarvan er momenteel nog maar een paar in Nederland staan. Deze laser richt zich voornamelijk op de wat kleinere inktdeeltjes. Hierdoor is de verwijdering van de tattoo vrijwel litteken-loos.

Het verwijderen van een tatoeage is prima te verdragen zonder verdoving.

Wat zijn de gemiddelde kosten voor het verwijderen van een tatoeage?

De prijs voor het verwijderen van een tatoeage is erg verschillend. Zo speelt de grote van een tatoeage een belangrijke rol in de kosten. Zo betaal je bijvoorbeeld voor het verwijderen van een kleine naam (7 cm) ongeveer €60,-. Voor het verwijderen van een tatoeage tussen de 52 en 61 cm² betaal je gemiddeld zo’n €150,-.

Tatoeage

Tatoeage voorbeelden

Wil jij een tattoo laten zetten maar heb je nog geen idee hoe het design er uit moet gaan zien? Dan heb ik voor jou de oplossing. Ik heb een ruime collectie aan tattoo voorbeelden in de meest uiteenlopende categorieën.

Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een vlinder, bloem, tribal tatoeage of mooie naam gemaakt met unieke sierletters? dan is dit tatoeage pakket echt iets voor jou.

==> Klik hier voor meer dan 65.000 tattoo voorbeelden <==

Of klik hieronder op de rode button en krijg direct toegang tot de collectie + leuke extra bonussen! Alvast veel succes bij het vinden van je nieuwe Tattoo.

 tatoeage-voorbeelden

Bekijk ook

Tattoo Voet

Tattoo Voet Tattoo voet – Een tatoeage heeft voor veel mensen een speciale betekenis. Ik …

Onderarm Tattoo

Onderarm Tattoo Onderarm Tattoo – Een supermooie tattoo voor op je onderarm is iets waar …