Pols Tattoo

Pols Tattoo

Pols Tattoo
Pols Tattoo – Deze tattoo is de laatste tijd erg gewild. Ik krijg dan ook regelmatig de vraag of ik nog mooie bloemen, Chinese tekens of sierletter tattoos weet, speciaal voor op de pols. En uiteraard heb ik ook deze in mijn collectie.

In de collectie, met meer dan 65000 Tattoo Voorbeelden, zit ongetwijfeld een tattoo die je aanspreekt. Je kunt het zo gek niet bedenken of de mooiste pols tattoo zit er voor jou bij. Maar eerst zal ik jou een aantal redenen geven waarom een pols tattoo de moeite waard is.

Tattoo-onderarm

Moet ik wel een pols tattoo nemen?

Ik kan eigenlijk geen reden bedenken waarom je een pols tattoo niet zou moeten nemen. Als jij de gedachten hebt om een mooie pols tattoo te nemen, dan moet je dit gewoon doen. Een tatoeage is een versiering voor je lichaam, ook al zijn de meningen hier wel over verdeeld.

Doet een pols tattoo zetten pijn?

Een pols tattoo is over het algemeen niet pijnlijk, dit komt doordat een pols tattoo vaak een wat kleinere tatoeage is. Een pijnlijke tatoeage is vaak een grote tattoo waarbij vaak langdurig op dezelfde plek word getatoeëerd. Natuurlijk ligt het ook aan je persoonlijke pijngrens, ben jij over het algemeen niet zo kleinzerig, dan hoef je je echt niet druk te gaan maken over het zetten van deze tatoeage.

Ik vind het eng om een pols tattoo te nemen!

Ik kan ons goed voorstellen dat het zetten van je eerste tattoo best eng kan zijn. Staat het me wel?, is hij niet te groot of te klein, zal hij wel mooi worden gevonden?. Deze twijfels zijn heel normaal voor iemand die een eerste tatoeage wil zetten. Maar heb jij er wel eens aan gedacht om eerst een henna tattoo te nemen?

==> Klik hier voor meer dan 65000 pols tattoo voorbeelden==>

Eerst een henna tattoo en dan pas een echte!

Wat ik altijd aanraad aan mensen die erg twijfelen over het zetten van hun eerste pols tattoo is: neem eerst een henna tattoo voordat je over gaat tot een echte. Henna is een rode kleurstof dat vooral in Arabische landen wordt gebruikt als lichaamsversiering.

Een henna tattoo is natuurlijk DE oplossing om er achter te komen of een pols tattoo (tattoo onderarm) wel echt iets voor je is. Je kunt op deze manier perfect testen hoe je echte tatoeage moet gaan worden.

Let echter wel op met black henna, dit is namelijk een stof die word vermengd met echte henna. Ze doen dit vaak om een zwarte kleur mee te geven aan de henna tattoo. Black henna kan ernstige allergische reacties veroorzaken. Je doet er dus goed aan om eerste te controleren of je hier allergisch voor bent.

Tip: Als men aangeeft dat de pasta naar 24 uur al verwijderd mag worden, dan kun je er vanuit gaan dat het om black henna gaat. Het is namelijk zo dat je de pasta zo lang mogelijk moet laten zitten.

Pols Tattoo voorbeelden

Om jou te helpen bij het vinden van die mooie pols tattoo, bied ik jou de mogelijkheid aan om toegang te krijgen tot meer dan 65000 tattoo voorbeelden in de meest uiteenlopende categorieën. Je kunt het zo gek niet bedenken of ik heb die tatoeage voor jou al gevonden. Zoek dus niet verder en klik hier onder op de rode knop om meer dan 65000 tattoo voorbeelden te bekijken.

Tattoo-onderarm

Bekijk ook

Tattoo Voet

Tattoo Voet Tattoo voet – Een tatoeage heeft voor veel mensen een speciale betekenis. Ik …

Onderarm Tattoo

Onderarm Tattoo Onderarm Tattoo – Een supermooie tattoo voor op je onderarm is iets waar …